Indeling Woonhuis met B&B

Le Bourg, 71800 Colombier-en-Brionnais.

verkocht_1

Ben je op zoek naar dat ene huisje in Frankrijk dat op één dag rijden makkelijk te bereiken is en wil je in alle rust van het heerlijke Bourgondische leven genieten? Op 45 km ten westen van Mâcon ligt het dorpje Colombier-en-Brionnais, precies tussen de wat grotere plaatsjes La Clayette en Charolles. Hier staat ons huis te koop. Het huis heeft een gastenverblijf voor 2 personen die we een aantal jaren als “Chambre d’hôtes” hebben aangeboden via enkele Nederlandse en Franse sites.
Chambre d’hôtes Bourgogne
Het huis ligt aan een rustige weg naar La Clayette, het is het eerste of anders gezegd het laatste huis in de bebouwde kom van het dorp en de weg loopt hier omhoog. Daardoor zijn beide ingangen van het huis gelijkvloers te betreden, buitenom en binnendoor kan men met een trap naar de andere verdieping. Beneden in het souterrain is het gastenverblijf (4,10 x 3,60) met badkamer (3,60 x 1,80). Het gastenverblijf  heeft een zelfstandige entree. Daarnaast is de nieuwe, in 2014 geheel verbouwde en volledig ingerichte, woonkeuken (5,00 x 4,80) en de toegang tot de schuur/stalletje (3,75 x 2,70 en 2,70 x 1,75).

Hierboven is de voormalige keuken (4,10 x 3,65), nu ingericht als kantoor, de bijkeuken (1,80 x 1,60) en badkamer (2,25 x 1,80). Daarnaast de klein, maar gezellige woonkamer (4,45 x 2,60) met toegang tot de trap naar de keuken beneden. Vervolgens is naast woonkamer een ruime slaapkamer (5,90 x 2,55). Er is een ruime open zolder die uit 2 delen bestaat (5,90 x 3,65 en 5,90 x 5,10), waarvan de ingang zich aan de voorzijde bevindt boven de voordeur. Door de recent aangelegde centrale verwarming (2013), is het in alle seizoenen van het jaar heerlijk vertoeven in dit huis.

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overzijde van het huis. De omgeving is heuvelachtig, weilanden en bossen wisselen elkaar af. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt. Een half uurtje rijden, dan ben je in Cluny, Taizé of in de wijngaarden van de Beaujolais en de Mâconnais.
Chambre d’hôtes Bourgogne

Chambre d'hotes Bourgogne / Colombier-en-Brionnais Woonhuis Colombier-en-Brionnais Woonhuis - Tuin en Terras Chambre d'hôtes en Terras
Keuken Keuken Keuken Trap
Woonkamer - Haard Woonkamer Woonkamer - Deur naar trap Badkamer
Slaapkamer Slaapkamer Werkkamer Werkkamer
Plattegrond 1e Verdieping Plattegrond Begane grond
Straatzijde Chambre d'hôtes en Terras Luchtfoto - Colombier-en-Brionnais Tuin en Uitzicht
Plattegrond Chambre d'hôtes Chambre d'hôtes Chambre d'hôtes - Slaapkamer Chambre d'hôtes - Toilet/Douche

Reacties zijn gesloten.